Přesný výběr vysoce kvalitních káv z Střední a Jižní Ameriky, Indie a Afriky, dokonale pražených, dává De Roccis CREMOSO espresso. Mimořádně jemná a hladká směs s silným, ale přesto delikátním závěrem.
Caciocavallo Dolce je mladý a sladký sýr z Apulie, vyrobený z vysoce kvalitního mléka a zrající 40 dní. Tento sýr se vyznačuje jemnou chutí a měkkou konzistencí, což ho činí ideálním pro konzumaci samostatně nebo jako součást sýrového talíře. Caciocavallo dolce je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Jeho řemeslné zpracování a jedinečná chuť z něj činí vynikající produkt italské sýrařské tradice.
Může být užitečný jako tonikum-adaptogen, zejména v případech fyzického vyčerpání.
CENTELLA Může přispět k funkčnosti mikrocirkulace, zejména v případě
pocitu těžkosti v nohách.
Hamamelis Může podporovat funkčnost žilní
cirkulace.
Balení: 30 tablet
Vyrábí se z mléka odebraného z konkrétních oblastí, jak stanovuje nařízení Konsorcia pro správu a výrobu
pecorina DOP.
Srážení probíhá při teplotě mezi 35 a 38 °C a rozbití sýřeniny musí mít velikost zrna kukuřice. Tvar může vážit od 1,000 kg do 3,500 kg.
Naše produkce má hmotnost přibližně 1,800 kg na kus a zraje minimálně 120 dní.
Vůně je intenzivní a chuť jemně výrazná.
Pro kávu s kulatou chutí, silnou vůní a příjemně dlouhotrvající chutí. Klasický produkt pro všechny.
Dostupné v:
250g mleté pro moka a espresso bar,
500g mleté pro moka a espresso bar,
500g a 1kg v zrnech.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.